Solutii web inovative, codate la perfectie!

 

Ce ne-am face fara online? Suntem o agentie oline de creatie publicitara si web design, focusata pe dezvoltarea platformelor si solutiilor web, ce functioneaza perfect, pe orice device, in cel mai mic detaliu.

EXCELENTA IN ONLINE

Dezvoltam site-uri si platforme online folosind ultimele tehnologii din domeniu. Ne mandrim cu creativitate si performante in vanzari, datorita dezvoltarii corespunzatoare a platformelor noastre. Folosind ultimele tehnologii, site-ul tau va fi adaptat oricarui ecran (responsive design), usor de updatat, avond o atentie sportita fata se SEO/SEM.

Provovarea companiei, a produsului sau a serviciilor oferite, trebuie sa fie extrem de bine explicate. Va propunem o gama variata de posibilitati, incceptand de la cele mai basic produse online (site-uri de prezentare simple) pana la cele cu platforma de administrare (WordPress).

Design 100% unic creata in-house, dezvoltata pe dorintele dumneavoastra.

SEO / SEM friendly

Responsive design

Posibilitate de a adauga un numar nelimitat de pagini.

Dezvoltam solutii practice pentru vanzarea produselor online. Utilizand ultimele platforme e-commerce, magazinul tau online va fi extrem de bine organizat, imagini optimizate, platforma fiind accesibila pe orice device, cu o viteza superioara de incarcare, prin optimizarea imaginilor si a platformei dezvolate.

Tehnologie:

Opencart

Magento

Prestashop

Serviciul oferit este complet, incluzand :

Consultanta in dezvoltarea platformei si a solutiilor de plati online conform necesitatilor;

Consultanta privind domeniul si server-ul pe care va fi gazduit domeniul conform planului de business;

Solutii de marketing pentru o promovare optima intr-un raport calitate/pret

 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

animatiE after-effects

Graficienii nostri vor dezvolta pentru dumneavoastra,  spoturi publicitare si animatii spectaculoase pentru orice rezolutie si canal media prin care alegeti sa va promovati afacerea .

In portofoliul nostru avem deja o gama varianta de clienti care au optat pentru acest serviciu, mandrindu-ne in special cu un portofoliu important de spoturi dezvoltate pentru piata SUA, acolo unde, sunt la mare solicitare.

 

 

 

#3d

#character animation

#trapcode // mir // particular

#montaj audio – video

#integrare animatii in spoturi preexistente

 

Vezi portofoliul video

BIO

Despre Companie

Solicita o oferta

Cariere

Contact

 

SERVICII

Web design & development

Branding /  Logo design

Afise / flyere

Brosuri / Reviste

Editare video / animatii

IGNOREDESIGN SRL

Adresa: Galati, Romania, Str. Lebedei nr.21, bl.A22, ap. 55, 800466